Akademisyenlerimizden Arş. Gör. Büşra Günhan’a Ödül

Akademisyenlerimizden Arş. Gör. Büşra Günhan’a Ödül

16-21 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Kampüsü’nde gerçekleştirilen 25. Uluslararası Çok Ölçütlü Karar Verme Konferansı’nda (25th MCDM 2019)   bölümümüz öğretim elemanlarımızdan Arş. Gör. Büşra GÜNHAN “Selection of Part-Time Employed Students with MCDM Approach: A Case Study in KDPU” isimli çalışmasıyla Creative Desicion Foundation tarafından ödüle layık görüldü.

Creative Desicion Foundation 1996 yılında Prof. Dr. Thomas L. Saaty ve eşi Rozann Whitaker Saaty tarafından rasyonel karar verme süreçlerini teşvik etmek ve Dr. L. Saaty tarafından geliştirilen analitik hiyerarşi süreci (AHP) isimli karar verme teorisi hakkındaki farkındalığı yaygınlaştırmak amacıyla kurulmuştur. Vakıf, AHP/ANP alanında faaliyet gösteren eğitimci, öğrenci, yazar ve diğer uygulayıcıları desteklemektedir. Bu bağlamda 16-21 Haziran 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen 25. Uluslararası Çok Ölçütlü Karar Verme Konferansı kapsamında seçilen bildiriler arasından AHP/ANP alanında çalışan öğrenci, doktor adayları ve genç araştırmacılar için hibe desteği verilmiş ve hibe desteği kazanan katılımcılara 17 Haziran 2019 tarihinde düzenlenen resepsiyonda ödülleri takdim edilmiştir.

Ayrıca Rozann Whitaker Saaty AHP/ANP alanında basılmış çok değerli akademik kitaplardan iki adedini üniversite kütüphanemize sunulmak üzere bağışlamıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2019, Perşembe