Etkinlik

Üniversitemizin Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen ve Dekanımız Prof.Dr. Cengiz Karagüzel, Prof.Dr. Oktay Şahbaz, Doç. Dr. Arife Yurdakul, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Canıeren ve Dr. Öğr. Üyesi Ali Samet Öngen'in konuşmacı olarak katıldığı Millî Eğitim Öğretmenlerine ve 100 Öğrenciye Proje Eğitimi/Meslek Tanıtımı başlıklı etkinlik, 2 Nisan 2024 Salı günü saat 11.00'de Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmiştir.

Bölümümüz Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Arife YURDAKUL Mühendislik Fakültesi Dekanlığımızca düzenlenen ilgili etkinlik kapsamında, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümü mezunları için potansiyel çalışma alanları, geleceğe yönelik alternatif malzeme ve nanoteknoloji uygulamaları hakkında bilgi vermiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2024, Cuma