Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0 Projesi

DUYURU

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Koordinatörlüğünde; Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi ortaklığında Dışişleri Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı destekleriyle yürütülen "Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0" gençlik katılımı projesi kapsamında Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinde paydaş üniversitelerin ev sahipliğinde, kariyer planlama stratejileri ve Beceri uyumsuzluğu ile mücadeleye yönelik gençlerin katılacağı bölgesel çalıştaylar ve Ankara'da bir ulusal zirve toplantısı gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Projenin ikinci çalıştayı olan Ege Bölgesi Toplantısı, Üniversitemiz ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ev sahipliğinde 27-30 Mart 2024 tarihlerinde İzmir'de gerçekleştirilecektir. Kontenjan dahilinde bölgedeki üniversitelerden öğrencilerin de başvurusuna açık olan projenin başvuruları, https://forms.gle/Fv6S1E8B64FuHGfs7 adresinden 23 Mart 2024 tarihine kadar yapılabilmektedir.

25 Mart 2024, Pazartesi / 46 defa okundu.